Няколко месеца преди да бъде жестоко убита от внучката си Ивет

...
Няколко месеца преди да бъде жестоко убита от внучката си Ивет
Коментари Харесай

Виолета Донева завещала имоти за милион на внучката си Ивет три месеца преди да бъде убита от нея

Няколко месеца преди да бъде жестоко убита от внучката си Ивет Стайкова, актрисата Виолета Донева се среща с нотариус Чайка Бележкова. Двете вършат наследство за парцелите, парите в банкови сметки, авторските права за участия във филми и движимото имущество на кинозвездата. В него като наследници тя показва двама души - сина си Иво Стайков и неговата 19-годишна щерка, която през днешния ден лежи в сливенския затвор за убийството на баба си.

По документи 1/2-ра от имущественото положение на Донева е благосъстоятелност на момичето отговорно за мъчителната ѝ гибел. То обаче дели всичко дружно с татко си Иво. Мъжът щеше да бъде единствен правоприемник, в случай че майка му не бе решила да впише и името на девойката до неговото.

Справка демонстрира, че през днешния ден Ивет умерено може да се назова милионерка, само че няма по какъв начин да се разпорежда с наследеното от нея и няма да го получи, в случай че я осъдят. Причината е член 3. " а " от Закона за наследството: Не може да наследява като неподобаващ този, " който съзнателно е умъртвил или се е опитал да убие наследодателя..., в случай че действието е осъществено при условия, които изключват наказуемостта, или в случай че е амнистирано ", написа 24 часа.

Днес Ивет и татко ѝ имат няколко жилището с гаражи в София и Варна. Имат имоти, пръснати из разнообразни местности в България. Разполагат и със сумата от 300 хиляди лева, която е в банковите сметки на умрялата им родственик.

Актрисата е завещала едното жилище, което се намира в софийския кв. " Изток ", на ул. " Пиер Дегейтър " 4. Апартаментът е тристаен и е на 16-ия етаж. Според брокерска организация, с която " 24 часа - 168 истории " се свърза, той може да бъде продаден за 270 хиляди евро. Това е началната цена, защото е в емблематичния за региона блок номер 1. Предвид тази детайлност сумата може да скочи с 25 хиляди евро и да стигне последна цена от 320 хиляди евро.

Донева оставя на Ивет и Иво Стайков още едно жилище, само че този път във Варна. Апартаментът е в кооперация в центъра на града. Площта му е 85 кв.м. Към него има включено паркомясто.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР